طراحی وب سایت مشهد

طراحی وب سایت مشهد

طراحی وب سایت مشهد

طراحی وب سایت مشهد

۸ اشتباه بزرگ در هنگام خرید لپ تاپ.

 

۸ اشتباه بزرگ در هنگام خرید لپ تاپ.

امروزه با پیشرفت دقیقه ای تکنولوژی! کمتر کسی را در اطراف خود میبینید که صاحب یک کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ نبوده ویا به نحوی با آن در ارتباط نباشد. گذر زمان و تخصصی شدن لپ تاپ‌ها در هر حیطه جداگانه ( به عنوان مثال ، استفاده صنعتی ،طراحی، بازی‌های ویدئویی و) خریداران را به تفکر بیشتر در هنگام خرید لپ تاپ واداشت. این مقاله ٨ اشتباه بزرگ که بایستی هنگام خرید از آنها اجتناب کرد را در اختیار شما میگذارد:

١- خرید ارزان ترین مدل:

خرید ارزان ترین نمونه شاید به نفع جیب شما باشد اما به احتمال زیاد تمام قابلیت‌های مورد نیاز شما را ندارد. به عنوان مثال تصور کنید حق انتخاب بین دو سیستم ٢ هسته ای (ضعیف تر ، ارزان تر ) و ۴ هسته ای ( قوی تر، گران تر) را دارید. حال نیاز شما اجرا کردن چند برنامه مختلف در آن واحد است و به دلیل اقتصادی بودن گزینه اول را انتخاب کرده اید، اما سیستم خریداری شده شما به حد کافی قدرتمند نخواهد بود و این موضوع آنقدر شما را آزار خواهد داد تا به فکر خرید لپ تاپ دیگری بیفتید!

٢- پرداخت مبلغ بیش از حد:

قبل از خرید، به جیب خود نگاه کنید. لپ تاپ‌های زیادی در بازار موجود هستند که تمام بودجه شما را مصرف کرده و قابلیت‌هایی دارند که شما حتی نیاز هم ندارید. به عنوان مثال هزینه خرید مک بوک پرو از شرکت اپل ٢۵٠٠ دلار خواهد بود و قابلیت‌هایی دارد که از حد نیاز بیشتر خریداران خارج است، در صورتی که با توجه به سطح نیاز‌های روزمره میتوان با هزینه کردن ١٣٠٠ دلار بهترین انتخاب در میان لپ تاپ‌های موجود را داشت. بیشتر کاربران مایلند این اختلاف قیمت را بپردازند تا لپتاپی با زرق و برق بیشتر و اعداد بالاتر داشته باشند. هیچ وقت نگذارید بازاریابی شرکت‌ها سر شما کلاه بگذارند!!

 

 

٣- فراموش کردن هدف لپ تاپ:

خیلی وقت‌ها تبلیغات زیبا و قابلیت‌های جالب شما را از سوال اصلی دور میکند: چرا اقدام به خرید یک لپتاپ کرده اید؟ پس هر زمانی که برای خرید قدم بر میدارید ، به فکر مورد استفاده اصلی لپتاب باشید؛ اینکه در چه حرفه ای به این لپتاپ نیاز دارید؟ در چه رشته ای تحصیل میکنید؟ آیا آن را برای استفاده خانگی میخواهید؟ و . اینها کلیدی به سوی خریدی هوشمندانه تر است.

۴-نادیده گرفتن درگاه‌ها و سازگاری دستگاه:

همه لپ تاپ‌ها درگاه‌هایی که شما نیاز دارید را ندارند. ایا درگاه مموری کارت نیاز دارید؟ درگاه USB نسل ٣ چطور؟ آیا از محصولات اپل استفاده میکنید؟ پس حتماً حجم بسیاری از کارهایتان را از طریق پورت thunderbolt انجام میدهید. لیستی از پورت‌های مورد نیاز خود تهیه کنید و در هنگام خرید به آن توجه ویژه داشته باشید.

۵- جستجو برای بالاترین رزولوشن:

محصولی با صفحه نمایش ۴k حتماً ارزش امتحان کردن را دارد، اما همیشه مناسب ترین انتخاب نیست. با توجه به اینکه تراکم پیکسلی این نمایشگر‌ها بالاست ، سیستم عامل نیز نسبت به اندازه و تعداد پیکسل ابعاد را تغییر میدهد؛ در نتیجه فونت‌ها، منو‌ها، آیکن‌ها و تمام اجزاء نماشگر با ابعاد کوچکتر دیده میشوند و این باب میل همه ی کاربران نیست. علاوه بر این نمایشگر‌ها با کیفیت تصویری بالاتر باعث کاهش محسوس عمر باتری لپ تاپ میشوند.

۶-تست نکردن قبل از خریدن :

احتمالاً نیاز به توضیح نیست که حتماً قبل از خرید نهایی دستگاه را تست کنید و ایده بهتری از خرید خود داشته باشید. اکثر فروشگاه‌های بزرگ سراسر دنیا ( همچون فروشگاه‌های اپل و مایکروسافت) این حق را در اختیار کاربران قرار میدهند که قبل از تصمیم نهایی، خریدار با ترک پد ، کیبورد، و قابلیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری محصول کار کند.

 

٧- اندازه مهم نیست؟

اندازه صفحه نمایش در انتخاب لپتاپ بسیار مهم است. اندازه لپتاپ مشخص کننده نوع کیبورد و ترک پد و در نتیجه قیمت آن است. پس اگر بیشتر اوقات در سفر هستید خرید لپتاپ با اندازه کمتر از ١٣ اینچ را در نظر داشته باشید، اما اگر روی صندلیتان نشسته و اکثر اوقات پشت میز در خانه کار‌ها را انجام میدهید به فکر خرید لپ تاپ استاندارد ١٣ اینچی و یا حتی ١۵-١۶ اینچی باشید

٨-وسواس زیاد نسبت به مشخصات:

از انتخاب کردن لپتاپ‌ها از روی مقایسه مشخصاتی آنها پرهیز کنید. به عنوان مثال ، شرکت‌های سازنده علاقه خاصی به رم دارند . مقدار حجم رم عددی است که به سادگی بر ذهن خریدار اثر میکند و قابل ارتقاست . “هرچه بیشتر بهتر”. نیاز به بیشتر از ٨ گیگابایت رم کمتر در کاربران دیده میشود ،مگر اینکه گیمر باشید یا از لپتاپ برای اهداف کاری حرفه ای استفاده کنید.موضوع وسواس بیش از حد برای عمر باتری ، کیفیت صفحه نمایش ،سرعت پردازنده و نیز قابل بسط است. در نهایت به یاد داشته باشید که لپتاپ “آچار فرانسه” که در هر موقعیتی کار شما را راه بیندازد، بهتر از یک لپتاپ قدرتمند در یک زمینه خاص است!

گروه ارج گستر

www.ArjGostar.com

38941455

UTM های نسل جدید

ویژگی های UTM های نسل جدید چیست؟

سنجش کیفیت خدمات امنیتی در حوزه دستگاه های UTM بسیار حیاتی است. جدای از عملکرد بهینه در هر شبکه و پهنای باند خاص، دستگاه ها میبایست ویژگی های لازم و جامع برای مقابله با انواع تهدیدات و حملات مختلف را داشته باشند. مدیران شبکه میبایست این مطلب را عمیقاً درک نمایند که مهم ترین و بهترین دستگاهی که میتواند تهدیدات حوزه ی اینترنت و شبکه های LAN و WAN را مدیریت نماید دستگاه های UTM هستند. پس میبایست در انتخاب یک یو تی ام قابل اطمینان بسیار با دقت بود و صرفا فریب نام های خاص یا تبلیغات را نخورد.

 

از جمله ویژگی هایی که دستگاه های UTM نسل امروز میبایست دارا باشند عبارتند از:

NETWORK FIREWALL

دستگاه های فایروال نسل قدیم، بیشتر در حوزه لایه های ۳ و ۴ شبکه فعالیت میکردند. این دستگاه های در نسل های جدیدتر در لایه ی ۷ شبکه نظارت دقیقی را اجرا کرده و یک Stateful Firewall به همراه DPI (Deep Packet Inspection) برای بررسی اطلاعات در آخرین لایه را، درکنار بررسی پروتکل ها و پورت ها، انجام میدهند. این ویژگی میبایست بصورت دقیق در دستگاه های UTM جدید وجود داشته باشند.

 

IPS/IDS

بوسیله این ویژگی، دستگاه های UTM نه تنها میتوانند حملات و فعالیت های تهدیدآمیز و مشکوک را شناسایی کنند، بلکه میتوانند این حملات را در اولین لحظات بروز کنترل و مهار کنند. حملاتی نظیر DOS و DDSO میتوانند هر شبکه ای را از کار بیندازند. دستگاه های UTM، درصورتیکه از IPS و IDS استانداردی بهره مند باشند، میتوانند این حملات را تا حد زیادی خنثی نمایند.

 

 

 

ANTIMALWARE PROTECTION

دستگاه های UTM جدید میبایست بطور مرتب فایل های ورودی و خروجی را چک نمایند تا هرگونه محتوا و یا نشانه ای از فایل های آلوده را شناسایی نمایند. این فایل ها میتوانند هرکدام شامل موارد خطرناکی از قبیل Maleware، Virus، Worm، Rootkit، Spyware و غیره باشند.

 

ANTISPAM

شناسایی و جلوگیری از رد و بدل شدن Spam از طریق ایمیل یکی از وظایف اصلی دستگاه های UTM است. این ویژگی بسیار اهمیت دارد از اینرو که میتواند با جلوگیری کردن از ایمیل های ناخواسته، بخصوص ایمیل های آلوده، امنیت شبکه را تا حد زیادی افزایش دهد.

 

CONTENT FILTERING

روش های زیادی برای این ویژگی وجود دارد که از آن جمله میتوان به تکنیک های BlackList و WitheList اشاره کرد. این تکنیک به روش هایی از قبیل URL Filtering، Protocol Filtering و Actual Content Filtering اشاره کرد. یک UTM مناسب باید از روش های مناسب جهت اجرای این قابلیت استفاده کند.

 

LOAD BALANCING

در بسیاری از موارد، قواعد امنیتی باعث کند شدن دسترسی کاربران میشود. در برخی موارد کاربرانی که دسترسی های آنها محدود و یا کند شده است، در پی یافتن راهی هستند تا بتوانند سیستم را دور بزنند. این راه ها اغلب نا ایمن و خطرناک هستند. اگر دستگاه UTM قابلیت یک Load Balancing حرفه ای را داشته باشد، میتواند بخشی از این مشکل را حل نماید.

 

UNIFORM CONSOLE

یکی از ویژگی های غیر عملیاتی ولی کاربردی در حوزه ی UTM، داشتن یک کنسول واحد و متمرکز برای بسیاری از فعالیت ها از قبیل سیستم مدیریت، کنترل و گزارش گیری است.

 

NETWORK MANAGEMENT INTEGRATION

یکی از قابلیت های مهمی که میبایست در دستگاه های UTM موجود باشد، قابلیت یکپارچه سازی با سایر سیستم های مدیریت سازمانی است. بسیاری از دستگاه های برتر دنیا با سیستم های مدیریت درون سازمانی تولید شده توسط شرکت های بزرگی نظیر IBM(Tivoli)، HP(OpenView)، BMS  و غیره ارتباط دارند.

 

NCCM

NCCM(Network Configuration and Change Management) یکی از راهبردی ترین ویژگی های یک UTM نسل جدید است. این ویژگی از نیازهای اساسی در استاندارهای مدیریتی نظیر ITIL، COBIT و FrameWorx میباشد. این ویژگی این قابلیت را در اختیار دستگاه ها قرار میدهد تا تغییرات ایجاد شده در سیستم را سریعا دریافت نموده و گزارشات خروجی، تنظیمات و هماهنگی های لازم را انجام دهند.

 

گروه ارج گستر

www.ArjGostar.com

38941455